+ Yorum Gönder
Diğer Konular ve English - ingilizce Bölümünden 4. Sınıf 4. Ünite İngilizce Testi ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. LoveNess
    Bayan Üye


    4. Sınıf 4. Ünite İngilizce Testi





    4. Sınıf 4. Ünite İngilizce Testi Forum Alev
    1. Valerie is ______ Italy.

    A) in
    B) from
    C) at
    D) where

    2. A: ______ is Antakya?
    B: It is in the Mediterranean region.


    A) Who
    B) Where
    C) What
    D) How

    3. Sinop is in the Black Sea ______.

    A) capital
    B) city
    C) region
    D) cities

    4. Ankara is the ______ city.

    A) region
    B) country
    C) people
    D) capital

    5. I’m from ______.

    A) Greek
    B) Dutch
    C) Greece
    D) French

    6. A: ______ are you from?
    B: I’m from Poland.


    A) How
    B) Where
    C) Who
    D) What

    7. İzmir is in the ______ of Turkey.

    A) east
    B) region
    C) west
    D) centre

    8. China is a crowded ______.

    A) city
    B) country
    C) people
    D) weather

    9. Paris is the capital ______ of France.

    A) city
    B) country
    C) region
    D) central

    10. A: What nationality ______?
    B: I’m English.


    A) do you
    B) have you
    C) are you
    D) country
    1. b 2. b 3. c 4. d 5. c 6. b 7. c 8. b 9. a 10. c










  2. Ziyaretçi





    teşekkür ederim









  3. Ziyaretçi
    hiç güzel değil cevaplarınıda vermişler yoksa sorular süperrrrr









+ Yorum Gönder

Hızlı Cevap Hızlı Cevap


:
5 üzerinden 3.50 | Toplam : 2 kişi
islami Siteler Mumine